20 April 2011

masalah... sume orang ade masalah kan??

Assalamualaikum...
Malam nih aku 'bundle' entry aku. Nak balas dendam untuk yang sebelum nih? Aci tak?? hehehe...
Sume oranga de masalah kan? Termasuk aku. Masalah Tak pernah nak lari dari hidup aku nih. Sebelum nih masalah ngan family, pakwe. Sekarang nih plak masalah ngan member. Hari-hari aku nangis duk ingat kat masalah nih. Member aku cakap aku nih bodoh coz saje bazirkan air mata aku utnuk sorang member yang tak hargai aku. Tapi nak wat camne kan, dah aku nih jenisa yang cepat sensitif, kuat ler menangis.

Aku harap sangat-sangat leh settle probs nih sebelum sem nih. Lau leh nak holiday ngan fikiran kosong, tanpa masalah. Harap2! 

Tapi aku bersyukur sangat-sangat masih diberikan peluang untuk memiliki member-member yang sentiasa support aku walau camner keadaan aku sekalipun. Dari hati yang dalam, Aku sayang kamu sume sangat-sangat! Aku tahu kamu sume takkan tahu benda nih tapi takpe, asalkan aku sorang bleh tau benda nih dah cukup r.


Alhamdulillah. Masih mampu tersenyum walaupun banyak masalah.

p/s : Masalah yang dapat mematangkan diri kita dan mengajar kita erti hidup. Dan masalah juga yang membezakan diri kita dengan orang lain.


2 comments:

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.jalan2 bw sini..:)
Free2 jalan2 blog saya eh^^
http://frommetoyou85.blogspot.com/
Sudi2 jenguk ye (^____^)

zila said...

mekasih...;)

semua benda dalam blog ni adalah hak milik wannorazila©