31 January 2011

t-shirt GBP punya pasal

malam tadi aku tido pukul 4.30 pagi...
kan da janji nak post sedozen an...
so, aku tunaikan janji aku uh...
hehehehe.

bangun smayang subuh pastuh tido balik...
lau x tido aku xtau r jadi camne...
mesti pening gile2 kot.

haaa...
mase on9 tuh banyak kali an tengok blog cik yaya...
bukan tengok ape pon...
juz tengok2 t-shirt GBP jerk...
sampaikan t-shirt tuh bleh masuk lam mimpi aku...
hahaha.

sekarang nih duk terbayangkan aku pakai t-shirt yang comel itu...
x sabar weh...
GBP punya pasal...
hehehe.

** aku setia menunggu kehadiranmu...cewahhhh

5 comments:

.cik yaya. said...

haha sampai2 termimpi2 budak ni.hehe jangan risau ye..

ada mokhtar said...

tempah, jangan tak tempah =)
nnt kita pakai sm2

momochan said...

wahh momo pun tak sabar nak pakai nanti.HEHE

zila said...

yaya : dah addict sangat2 ngan pink...camni ler jadinye...hehehe

ada : memang nak tempah pun, x sabar2 dah ni nak bayar...haha

zila said...

momochan : same ler. xleh nak sabar dah...hehe

semua benda dalam blog ni adalah hak milik wannorazila©